Поради

Що таке спеціалізовані засоби захисту тактичного класу?

специализированные средства защиты тактического класса

Головним призначенням захисного екіпірування тактичного типу є створення надійного бар’єра, що оберігає людський організм від різних негативних впливів довкілля. З такими засобами людина отримує максимальну захищеність від таких впливів. Виключається ризик отримання переломів, проколів, ударів, теплових чи електричних опіків. Ці вироби активно використовуються на промислових, нафтопереробних підприємствах, у будівництві. Звісно, ​​насамперед вони розробляються для військовослужбовців та співробітників усіляких силових структур.

У магазині Consafety представлений величезний вибір спецодягу, спецвзуття, аксесуарів та інших засобів захисту. У широкому асортименті представлена ​​продукція відомих та популярних західних, азійських брендів. Всі товари мають високу якість, що підтверджують супутні сертифікати. Відсутність посередників, пряма співпраця гарантує доступні та прийнятні ціни.

Як вибирати

Товари подібного класу сьогодні досить широко потрібні не тільки у військових та будівельників. Ними охоче користуються спортсмени, страйкболісти, верхолази, туристи та інші любителі активного відпочинку на природі. Саме з цієї причини випускається велика кількість різноманітного захисту. Найбільший попит спостерігається на наколінники та налокітники. Купуючи ці вироби, варто звертати увагу на такі моменти:

  1. Форма. Це можуть бути хрестоподібні або краплеподібні насадки. Перші щільніше прилягають до тіла, враховують його найдрібніші зміни. Другі вважаються м’якішими, оскільки мають синтетичні прокладки зсередини. У будь-якому випадку це легкі та надзвичайно зручні у використанні предмети, що забезпечують підвищений рівень захисту колінних та ліктьових суглобів.
  2. Матеріал. Зовні застосовується ударостійка пластмаса, а всередині ніжна тканина або спеціальний шар на кшталт поролону.
  3. Колір. Як правило, вони випускаються у чорних, коричневих кольорах чи хакі. Конкретний вибір залежить від точного призначення запобіжного засобу.

Також, досить важливим критерієм є надійність фурнітури та кріплень. Купуючи наколінники, переконайтеся, що вони повністю відповідають за розміром, прилягають до колін, не бовтаючись при цьому. В основному овальні частини кріпляться на ногах або руках за допомогою гнучких щільних стрічок. Крім того, використовуються системи AltaLok, що складаються з особливих гачків та ремінних конструкцій. В останні роки все більше випускається захисних елементів із можливістю миттєвого скидання в екстрених ситуаціях.

Турбота про слух

Велику популярність набули тактичні навушники активного та пасивного вигляду. Перший варіант при необхідності суттєво посилює звук при необхідності або навпаки запускає ефект шумопоглинання, щоб приглушити неприємні тембри та надто гучні голоси. Пасивний тип гарнітур тільки захищає слухові органи. Сучасні різновиди подібних тактичних головних елементів оснащуються можливістю підключення до радіоприймальних станцій або інших девайсів.

Вбудований або мікрофон, що підключається, дозволяє передавати голосові повідомлення, приєднувати резервні джерела живлення і т.д. У зв’язку з тим, що гаджети належать до пристроїв, розрахованих на роботу в екстремальних умовах, вони обладнуються кількома ступенями захисту від пилу, вологи та інших негативних факторів довкілля.

Інтернет-магазин Consafety надає різні бонусні та знижкові системи для постійних клієнтів. Досвідчені продавці-консультанти дадуть відповіді на всі питання, пов’язані з вибором та придбанням спецодягу та спецвзуття. До кожного потенційного покупця додається окремий персональний менеджер. Якщо замовлення здійснено до обіду, то відвантаження ведеться цього ж дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *