Поради

Як перевезти вантаж в умовах великого міста

gruzoperevozki kiev

Часто при переїзді виникає проблема, як перевозити речі та меблі, особливо, якщо їх багато, і вони важкі і вони важкі та незручні.

І тут є кілька варіантів вирішення:

Якщо вам пощастило, і у вас стільки друзів, що їх вистачить для переїзду, все одно машину треба десь брати. Добре, якщо вона є, і те, як правило, це легкове авто, яке багато що просто не поміститься.

У чому відмінність вантажного таксі від простих перевезень

Слово таксі означає, що машина подається на вимогу замовника і везе його в точку, яку вкаже. Фірми, що займаються перевезеннями, планую свої переміщення на багато днів уперед, укладаючи договір із замовником і суворо слідуючи йому. Наприкінці надається акт виконаних робіт. Все це, звичайно, сприяє спокою та впевненості клієнта в тому, що його замовлення буде виконане точно і вчасно.

Проте бувають ситуації, коли неможливо спланувати наперед переміщення, наприклад:

  • ви зробили спонтанну покупку і потрібно її терміново доставити;
  • відбувся незапланований переїзд чи відрядження, і вам із речами потрібно терміново їхати на вокзал;
  • час і місце переїзду раптово змінилося;
  • у фірми немає авто, яке вам підійде;
  • послуги перевізника не влаштовують вас за ціною;
  • на фірмі немає вантажників;

Тоді знадобляться вантажні таксі, адже на відміну від простих фірм-перевізників вони:

  • мають високу мобільність (тобто можуть приїхати в будь-який район протягом короткого проміжку часу);
  • мають гарний автопарк;
  • надають послуги вантажників (окрема опція замовлення);

Багато людей не планують нічого заздалегідь з різних причин: бояться наврочити або просто звикли робити все в останній момент. Тоді послуги вантажного таксі саме для них.

Що можуть перевезти вантажні таксі

Перевезенню підлягають практично будь-які вантажі, крім тих, на провезення яких потрібен спеціальний дозвіл або спеціальний допуск водія.

Вантажне таксі недорого може перевезти або доставити:

  • меблі та домашнє начиння, включаючи побутову техніку;
  • речі, електроніку;
  • будівельні та оздоблювальні матеріали;
  • продукти;
  • сировина будь-якого виду, крім шкідливих та небезпечних речовин;

Перевезення обговорюється, коли ви робите замовлення вантажного таксі. Оператор обов’язково запитає, що перевозитиметься і куди, скільки часу знадобиться для цього, і скільки людей буде задіяно у перевезенні. Після з’ясування всіх аспектів таксі подається в мінімально можливі терміни, що вигідно відрізняє таксі від звичайних вантажоперевезень.

Наскільки великі вантажі можна перевезти

Автопарк вантажного таксі має у своєму розпорядженні цілий перелік авто від найменших, таких як “пиріжок», здатних перевезти вантажі вагою до 500 кг, довжиною 1.8м, шириною 1.4 м і висотою 1.2 м, до найбільших, таких як п’ятитонник, вантажопідйомністю до 5т, довжиною 6-7м, шириною та шириною до 2.5 м.

Як видно, можливості автопарку вантажного таксі досить хороші, настільки, що вони можуть запропонувати свої послуги будь-якому замовнику.

Як швидко замовити послугу вантажного таксі

Якщо вам раптом знадобилися послуги вантажного таксі, то найпростіше знайти інформацію про неї через інтернет. Наш сайт має повну інформацію про всі послуги, що надаються компанією. Великі зображення автомобілів допоможуть швидко та правильно вибрати саме те, що вам підходить. Оператор, який обов’язково зв’яжеться з вами для уточнення деталей, скоригує вибір, якщо раптом ви сумніваєтеся в правильності свого рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *